Beheer

Om de stabiliteit, continuïteit en betrouwbaarheid van uw Unix server te waarborgen kunt u er voor kiezen om het beheer van uw server uit te besteden. In overleg met u verzorgt CyberWizards het dagelijks beheer van uw Unix server. Wij houden de op het systeem geïnstalleerde software up-to-date en voeren actieve monitoring uit op de functionaliteit en dienstverlening van het systeem.

 

Reeds jaren verzorgt CyberWizards het beheer van Unix server systemen van diverse klanten verspreid over heel Europa. Zo hebben wij server systemen in ons beheer welke zijn ondergebracht bij o.a. Claranet (Lisabon, Parijs en Eindhoven), WideXs (Amsterdam), Bit (Ede), i3D (Rotterdam) en InterNLnet (Nijmegen).

 

De mate van beheer is afgestemd op de behoefte van de klant en varieert van het installeren van applicaties, up-to-date houden van alle server software tot het compleet managen van het systeem inclusief gebruikers accounts, applicatie rechten en virtual domains hosting.

 

Het grote voordeel van het uitbesteden van uw beheer aan CyberWizards is dat uw organisatie optimaal gebruik kan maken van Unix en Open Source oplossingen zonder hiervoor direct loonkosten te moeten maken in de vorm van bijvoorbeeld een unix systeembeheerder.