Co-locatie

Ook is het mogelijk om uw eigen server systeem bij ons in het datacentrum te plaatsen. Onze co-locatie faciliteiten zijn uitstekend ingericht voor het plaatsen van 19" server systemen.

Wij beschikken over goed beveiligde server ruimtes welke zijn voorzien van camera bewaking, brand detectie met automatische brand blus installatie en koel installaties. Uw server krijgt een 100Mbit/s full duplex verbinding met ons netwerk en een aansluiting op een APC powerswitch. Uw server staat onder constante monitoring op functionaliteit en bereikbaarheid.

Dataverkeer is ondergebracht in scherp geprijsde dataverkeer pakketten.

 

Shared Rack

Standaard wordt uw server systeem ondergebracht in een shared rack. Dit betekend dat uw server systeem tenzame met dat van andere klanten is ondergebracht in het zelfde server rack.

 


 

Private Rack

Ook is het mogelijk om uw server systemen te plaatsen in een private rack. Het voordeel van een private rack is dat andere klanten geen 'toegang' hebben tot uw apperatuur. Ook kunt u zelf uw eigen netwerk apperatuur plaatsen zoals bijvoorbeeld een network switch, remote-power switch, console server, etc..

 

Een private rack is mogelijk vanaf een 20U (½ rack), de prijzen hiervoor zijn sterk afhankelijk van de afgenomen hoeveelheid dataverkeer en gekozen contractsduur.