Dienstverlening

Op de volgende pagina's vind u informatie en prijzen van onze producten en dienstverlening.

Op al onze producten en dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Voor alle producten en dienstverlening geldt een minimale contract duur van 1 jaar.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

 

Domeinnaam

Herkenbare aanwezigheid op het Internet begint met het registreren van een domeinnaam. CyberWizards kan naast het verzorgen van .nl domeinregistraties ook een groot aantal andere top-level domeinen registreren zoals .com .net .org .de .be .it .bit .eu .co.uk .nu en .tv

 

Website

CyberWizards heeft voor zowel de particuliere als zakelijke markt uitstekende hosting pakketten. Volledig afgestemd op de behoefte en het gebruik van uw website biedt CyberWizards diverse pakketten met geavanceerde optie mogelijkheden. Middels deze geavanceerde mogelijkheden is het dus perfect mogelijk uw hosting pakket volledig op maat aan te passen.

 

E-Mail

Naast POP3, IMAP en Webmail biedt CyberWizards ook SMTP mail services. Alle e-mail berichten welke door de mailservers van CyberWizards worden ontvangen en verzonden zijn gecontroleerd op virus en spam berichten. Onze mailservers ondersteunen TLS en SSLv3 voor het beveiligen van de POP3, Webmail en SMTP verbindingen. Uiteraard kunt u ook met afwijkende configuraties van onze e-mail dienstverlening gebruik maken.

 

Servers

Ook voor het installeren, configureren en beheren van Unix server systemen bent u bij CyberWizards aan het juiste adres. Met onze jarenlange Unix ervaring zijn wij in staat om voor u een perfect schaalbaar systeem te installeren wat volledig is afgestemd op uw eisen en wensen. Het Unix server systeem wordt specifiek geoptimaliseerd voor de bestemde functionaliteit. 

 

Co-locatie

Ook is het mogelijk om uw eigen server systeem bij ons in het datacentrum te plaatsen. Onze co-locatie faciliteiten zijn uitstekend ingericht voor het plaatsen van 19" server systemen. Uw server krijgt een 100Mbit/s full duplex verbinding met ons netwerk en een aansluiting op een APC powerswitch. Uw server staat onder constante monitoring op functionaliteit en bereikbaarheid. Dataverkeer is ondergebracht in scherp geprijsde dataverkeer pakketten.

 

Beheer

Om de stabiliteit, continuïteit en betrouwbaarheid van uw Unix server te waarborgen kunt u er voor kiezen om het beheer van uw server uit besteden. In overleg met u verzorgt CyberWizards het dagelijks beheer van uw Unix server. Wij houden de op het systeem geïnstalleerde software up-to-date en voeren actieve monitoring uit op de functionaliteit en dienstverlening van het systeem.