Dienstverlening

Op de volgende pagina's vind u informatie en prijzen van onze producten en dienstverlening.

Op al onze producten en dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Voor alle producten en dienstverlening geldt een minimale contract duur van 1 jaar.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

 

Domeinnaam

Herkenbare aanwezigheid op het Internet begint met het registreren van een domeinnaam. CyberWizards kan naast het verzorgen van .nl domeinregistraties ook een groot aantal andere top-level domeinen registreren zoals .com .net .org .de .be .it .bit .eu .co.uk .nu en .tv

 

Website

CyberWizards heeft voor zowel de particuliere als zakelijke markt uitstekende hosting pakketten. Volledig afgestemd op de behoefte en het gebruik van uw website biedt CyberWizards diverse pakketten met geavanceerde optie mogelijkheden. Middels deze geavanceerde mogelijkheden is het dus perfect mogelijk uw hosting pakket volledig op maat aan te passen.

 

E-Mail

Naast POP3, IMAP en Webmail biedt CyberWizards ook SMTP mail services. Alle e-mail berichten welke door de mailservers van CyberWizards worden ontvangen en verzonden zijn gecontroleerd op virus en spam berichten. Onze mailservers ondersteunen TLS en SSLv3 voor het beveiligen van de POP3, Webmail en SMTP verbindingen. Uiteraard kunt u ook met afwijkende configuraties van onze e-mail dienstverlening gebruik maken.